Nem beszélünk zöldségeket!
Az életében valószínűleg mindenki legalább egyszer részt vett egy olyan esküvőn, ahol vagy a művelődési ház, vagy egy klasszikus étterem falain belül került megrendezésre a vacsora. Ilyen esetekben is legtöbbször lufikkal, lampionokkal és girlandokkal díszítették a termet, mert hát ez volt a divat. Szerencsére az elmúlt években egyre nagyobb hangsúly került a zöld színre, és ezáltal a természetközeli eseményekre.
Persze, most is vannak olyan párok, akik inkább egy étteremben vagy egy hotelben ünnepelnek, de a díszítés egyre több zöldet tartalmaz, sőt, vannak olyan esküvők, ahol fűszernövényekkel és illatos zöldekkel teszik harmonikussá a helyszínt.
Használjunk előszeretettel bogyókat!
Legyen szó kék áfonyáról, borókabogyóról, csipkebogyóról, vagy bármilyen bogyós termésről, a tökéletes harmónia tagadhatatlan. Választhatunk erősebb színű bogyókat is, de akár a klasszikus fehér árnyalatúak is kiválóan mutatnak majd a menyasszonyi csokor vagy a dekoráció részeként.
Zöld boldogságkapu
Sokan csak vesznek egy kovácsoltvas kaput, és pár szál virággal, vagy esetleg zölddel feldíszítik. Szerintem nem kell spórolni a növényekkel, én szeretem az egészet befedni vele, hogy még az se látszódjon, hogy mi a kapu alapja. Sokkal felemelőbb látványt nyújt, és természetesen a képeken is jobban mutat!
A tortán is remekül mutat
Bizony, akár még magára a tortára is kerülhetnek zöld levelek, bogyók vagy éppen élő virágok. Arra figyeljetek, hogy egy átlátszó műanyag lapot mindenképpen kell a torta és a növények közé helyezni, vagy ha szárastól szúrjátok bele, akkor egy kis műanyag fiolába kerüljenek bele a virágok, hogy ne hagyjanak keserű ízt a későbbiekben.
Neked melyik a kedvenced?